HET VARKENTJE IS BIJNA GEWASSEN.

Het varkentje is, wat de stroompjes betreft zo goed als gewassen. Er zijn nu nog slechts zes draadjes die zwerven, twee hiervan verdenk ik er van helemaal nergens toe te leiden. Dan nog twee die, als het brandstof systeem aan de beurt is, aan de sensor van de brandstof nivometer komen te hangen. De twee die dan nog over zijn zitten aan de voltmeter die komt te vervallen, deze moet plaats maken voor een slimmer dingetje om voltjes en amperetjes in de gaten te houden. Om verwarring, zoals bij de doodlopende eerste twee, te voorkomen, trekken we deze er maar helemaal uit.

Een dagje huisvlijt

Een dagje huisvlijt

Het ziet er vertrouwen wekkend uit en omdat we het zelf hebben geïnstalleerd zullen we, mochten er zich ooit problemen voor doen, geen kat in een vreemd pakhuis zijn. Maar leuker is de keerzijde van dat hele draadjes gedoe. De kant die we, als we varen, veel vaker zullen zien en gebruiken. Hier ben ik trots op en ik zal me moeten inhouden om niet te pas en te onpas mensen lastig te vallen om hiermee te pronken!

Om trots op te zijn.

Om trots op te zijn.