MISSCHIEN DIT JAAR?

Er over uitgepraat raakt hij niet, die Nederlander naast ons. Het gaat over zijn thuishaven en de omgeving daarvan. Vannes en de golf van Morbihan. Met het plan ook nog, zij het kort, naar onze vrienden in Tollesbury te gaan, wordt het dan wel haasten en dat is nu precies hetgeen we van plan zijn nooit meer te doen. Toch, als we bij het vertrek uit Victoria dok op Guernsey gaan tanken, nog vlug even naar boven om te kijken of ze de kaart van het geprezen gebied in voorraad hebben. Ja hoor, zo dicht bij zuid Bretagne ligt de C39 gewoon op de plank. Dan al, het is ten slotte pas eind juli, zetten we met de aankoop van een kaart de eerste stap in de richting van een mogelijke bestemming voor 2016.

De kaart hebben we al.

De kaart hebben we al.

We bevinden ons weliswaar nog maar in het deel van het jaar waarin plannen worden gesmeed maar toch, je kan niet weten. Voorlopig doen we ’t met grondig het beoogde gebied op Google maps te bestuderen en de bijbehorende voorpret. Wat maakt het ook uit, waar deze zomer ons brengt. Opnieuw zal het een paar maanden aan boord van PALADIJN wonen, maken dat we beseffen wat een bofkonten we zijn.

Een gedachte over “MISSCHIEN DIT JAAR?”

  1. Vannes een topbestemming! Helemaal als het even minder weer is om te ankeren in de Morbihan. Succes wij varen deze zomer Noordoost.

Reacties zijn gesloten.