LIGT ER IETS NIEUWS OP DE LOER?

Kaart 2015-1

Waarom is het zo stil, PALADIJN is toch op weg? Het lijkt wel of het nieuwtje er een beetje af is. Van dat blog bijhouden bedoel ik. Daar komt nog bij dat we tot nu toe alleen plaatsen bezocht hebben die we vorig jaar aandeden en die terugbladerend naar eerdere berichtgeving al eens naar voren kwamen. Eerlijkheid gebied me te bekennen dat de motivatie moeilijk valt op te brengen. Maar nieuwe ervaringen liggen op de loer en ook het kopen van de C39 Lorient to the Croisic spreekt boekdelen. Maar voor nu blijft het bij opsommen van stops en wat plaatjes.

Aan een mooring in Alderney

Aan een mooring in Alderney

PALADIJN is aangekomen op Alderney en ligt lekker te rollebollen achter mooring 13, als dat maar goed gaat!!!

Victoria marina op Guernsey

Victoria marina op Guernsey

Victoria Marina St. Peter Port goed beschut plekje en dan vergeet je het rollen in Alderney al snel. Helemaal goed, zou je zeggen, maar dan begint het de testen van de geluidsinstallatie voor het haven carnaval van vanavond. Rollen niet de golven over ons heen, dan zijn het wel de decibellen!

De coupeé op Sark

De coupeé op Sark

Grot verkenning Sark

Grot verkenning Sark

Na een mooie wandeling naar de Coupeé en een avontuurlijke grotverkenning op het beeldschone eiland Sark zijn we overgestoken naar Bretagne en liggen aan de steiger voor het stadje Tréguier. Onderweg hierheen werden we begroet door zo’n tiental dolfijnen van een kleine soort.

Kerkplein van Treguier

Kerkplein van Treguier

Terras op het schitterende kerkplein van Treguier waar we na een steile klim kunnen uitblazen omgeven door historie!!!