PALADIJN IS WEER OPWEG

Viva la France

Viva la France

Vandaag aangekomen in Duinkerke. Dat was eigenlijk gisteren al de bedoeling, maar toen gooide de wind roet in het eten. Nadat we goed op tijd hadden geschut in Vlissingen en de sterren van de hemel zeilden, begonnen we over nog verder doorgaan, als het toch al verre bestaande plan. Mis dus. Net voor Oostende moet, na al eerder een rifje steken, ook het tweede rif erin. We lopen dan als een speer met regelmatig 7.5 knoop op de teller. Prachtig toch hoor ik u zeggen, maar opa vindt, anders als vroeger, uren de beuk er in toch wel wat lang, dus naar binnen in Oostende. Nu liggen we, na vier uur zeilen veilig in een box in Duinkerke. Nabij de groene Trappegeer boei, al aardig ver onderweg, komen we een Kolibri 700 tegen, waarop trots de naam MARE prijkt. We denken dat het een Facebook vriend kan zijn dus camera erbij en clik, clic, clik, schieten we een mooie serie actiefoto’s, die komen later wel terecht.

MARE aan stuurboord

MARE aan stuurboord

2 gedachten over “PALADIJN IS WEER OPWEG”

  1. Vive la France!
    Weiterhin allzeit gute Fahrt! (nach Westen oder Norden?
    Herzliche Grüße aus Köln
    Peter

Reacties zijn gesloten.