STROOMVERSNELLING

Alle bestanden zijn, na aanpassing van het aantal illustraties, nu door de uitgever goed bevonden en door naar de vormgevingsfase. We hebben een aantal pentekeningen moeten schrappen maar die er werkelijk toe doen hebben we weten te redden. Alleen de ook wel leuke, maar van minder betekenis voor het verhaal plaatjes, hebben het veld moeten ruimen.

Pentekening 026

Wat onverwacht wordt de vormgeving, op basis van de door de uitgever aangeleverde specificaties, door America Star Book in de Verenigde Staten verzorgd. Deze stuurt ons binnenkort de correctieproeven van het binnenwerk en de cover die wij dan weer moeten nazien. We hebben dan een week de tijd om, zo nodig, nog wat bij te sturen.

Vervolgens ontvangt de uitgever de definitieve bestanden en draait een promotiemailing in elkaar. die wij dan zelf moeten E-mailen naar de mensen die belangstelling hebben getoond. Als we het goed begrepen hebben is dan het boek te bestellen bij de webwinkel van de uitgever zelf. Pas als de eerste 15 bestellingen binnen zijn wordt het boek in productie genomen.

Simultaan wordt het boek ISBN geregistreerd bij het Centraal Boekhuis en is dan kort daarna ook verkrijgbaar bij webwinkels als AKO, Bruna en Bol.com.

Een gedachte over “STROOMVERSNELLING”

Reacties zijn gesloten.