EINDELIJK

Het is zover

 

Het boek van Wim van Dijk en Nelly de Jong is klaar en kan besteld worden via onderstaande link.

Scan_Doc0002

Maar ook op de aanstaande HISWA in Amsterdam zal het boek  in de stands van LJ Harri en Observator exclusief te koop zijn. Wij zijn er op de 12e, 13e,14e en 15e maart om te signeren.

 

NOG NIET OP VOLLE SCHERPTE

Om het heen en weer sturen vlotter te laten verlopen, werken we gedurende de laatste correctie ronde met de zogenaamde lage resolutieversie. Je kan dan zien hoe het eruit ziet maar de productiedocumenten zijn natuurlijk van een ander allooi.

Gisteren hebben we de tekst nog maar een keer doorgenomen en, hoe is het mogelijk, er toch nog een aantal kleine foutjes uit gehaald.  Overwegend spaties en puntjes en stukjes cursief te drukken tekst. Dit hebben we gemaild naar America Star Books, waarmee voor ons de kous af is. Best doorlezen, 258 pagina’s in een dag!  De omslag vinden we goed, die blijft zo.

We zijn erg blij dat de vormgevers ons eigen coverontwerp hebben overgenomen en enkel de teksten en het auteursportret een plekje hebben gegeven. Nu is het wachten op de promotieronde ronde van de uitgever in Nederland en het opgang komen van de productie.

Scan_Pic0074